Skip to content

добавено в количка

Your cart is empty

Доставка и връщане

  1. Време на доставка: Доставката се извършва в рамките на 1-2 работни дни за страната и до 5 работни дни за Европа. Това означава, че клиентите трябва да очакват своята поръчка в този период след потвърждаване.

  2. Работно време и официални празници: Доставките се осъществяват по време на работната седмица от понеделник до петък, без официални празници (почивни дни на куриерската компания).

  3. Опити за доставка: Куриерът ще направи три опита за доставка. Ако получателят не е достъпен след третия опит, пакетът ще бъде върнат в ателието на компанията, без право да поръчва повече.

  4. Промяна на адреса за доставка: След потвърждение на поръчката, е възможна промяна на адреса за доставка, само след осъществен контакт и потвърждение от двете страни.

  5. Автоматична обработка на поръчки: Всички поръчки се обработват ръчно, което означава, че има възможност за промяна във времето на изпращане и доставка.

  6. Информация за проследяване: Клиентите ще получат имейл с връзка за проследяване, когато техният пакет напусне ателието. Освен това, могат да проверят статуса на поръчката си в секцията "Проследяване на вашата поръчка". Това предоставя удобен начин за следене на местоположението на поръчката.

 

 Връщане или замяна

1. Връщането на поръчка се приема само ако е в рамките на 14 дни след получаването.

2. Връщането на поръчка се приема, само ако артикула е във вида, в който е изпратен.

3. Връщането на поръчка се приема, ако опаковката и етикетите на артикула не са нарушени.

4. Замяна на поръчка с друг размер се приема, само ако върнатия артикул е във вида, в който е изпратен.

5. Замяна на поръчка с друг размер се приема, само ако върнатия артикул не е с нарушена опаковка и/или етикети. 

Таблица с информация за размерите може да откриете тук: 

 

Това съобщение цели да осигури яснота и информация на клиентите относно процеса на доставка, замяна и проследяване на размери, както и да проследят своите поръчки.