Доставка и плащане

ДОСТАВКА

1. След като в магазина постъпи поръчка от Потребител, до 24 часа консултант на електронния магазин се свързва с него, за да бъде потвърдена поръчката и да бъдат уточнени подробностите по доставката, единствено ако поръчката е направена в петък след 14.00 ч. ще се свържем с вас в понеделник, първият работен ден.

МОЛЯ ПРОВЕРЯВАЙТЕ ТЕЛЕФОННИТЕ СИ НОМЕРА ПРЕДИ ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА, МНОГО ЧЕСТО СА НЕПЪЛНИ ИЛИ ГРЕШНИ И НЯМА КАК ДА ВИ ДОСТАВИМ ПРАТКАТА!

2. Доставка се прави след потвърждение по телефон от страна на клиента. Ако клиентът е посочил директно доставка до офис на куриер без обаждане се изпраща към съответния офис.

3. Ако желаете доставка до офис на куриер - на мястото за въвеждане на адрес, запишете конкретния офис на куриер, в който искате да получите пратката си. Доставки не се извършват в Неделя и в официалните празници. Обикновена доставка - в срок от 3 до 5 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката.

4. Продавачите - консултанти в електронния магазин използват за доставки куриерска фирма “СПИДИ" или "ЕКОНТ", като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.

5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „СПИДИ“/ "ЕКОНТ" в съответния град.

6. Цените за доставка са:

6.1 Доставка за цялата страна, при поръчки на стойност до 300.00 лв. - 6.00 лв.

6.2 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за цялата страна, при поръчки на стойност над 300.00 лв. включително.

7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис, да получи в срок стоката, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Заплащането на поръчаната стока се извършва с  "наложен платеж" - плащане в брой на куриера при доставката.

2. Заплащането на поръчаната стока се извършва с "банкова карта" - плащане по банков път при завършване на поръчката.