Skip to content

добавено в количка

Your cart is empty

За бранда

Lèramur не е бранд за облекло; ние сме опит, история и страст. Добре дошли в света на висшата мода. Добре дошли в Lèramur.

За бранда, производството и шиенето

  Щом сте попаднали на нашия сайт, значи много вероятно сте ценител на модата, както и ние, но нека Ви разкажа накратко за себе си, а след това и за Lèramur.
  Аз съм Ванеса Силвиева, по образование предприемач, а по душа моден дизайнер, от крехката си шестнадесет годишна възраст аз съчетавам страстта си към изкуствотo и любовта си към модата в едно и с удоволствие творя всичко, което виждате тук. 

  С лични качества като креативност, предприемчивост и ентусиазъм, аз ръководя успешен бизнес и постигам резултати в индустрията на модата.
  Образована в областта на бизнеса, аз съм посветена на непрекъснато усъвършенстване като жена, предприемач, дизайнер и най-вече човек.
  С гордост представям себе си като моден дизайнер, чиято мисия е да вдъхновява и придава увереност на всяка жена чрез класа в модата, защото присъствието и излъчването не са просто нещо, а всичко!
  Накратко за мен - аз съм самоук творец, който започна, ако щете вярвайте от най-сложния слой на модата-ръчната изработка. Шиех изцяло рокли от фин тюл, изрязвах парченца дантела по-малки от размерите на джобче на дамско сако, зашивах ги едно по едно на ръка, създавах форми, воали, шлейфове и правех рокли подходящи за бал. Направих шаферските рокли за сватбата на моята сестра, уших своята бална рокля, направих най-трудните стъпки като начало на моята кариера.
  С умения в изкуството и скицирането, аз търся винаги отличителни подходи при създаването на модни творения. Моите умения в ръчната изработка на висококачествени облекла се фокусират върху малките детайли. Моята модна компания Lèramur се отличава с елегантни облекла, съчетаващи последните тенденции в света на модата с изключителни технологични процеси и качество.
  В сайта ще откриете много статии и инфомация за водещи събития и тенденции в света на модата, които са последен писък на модата, преобразявайки ги в собствен стил и правейки ги неповторими под бранда 
  С гордост представям своята марка като символ на изключително качество и стил, която не просто следва, а създава модните тенденции!
  Обичам оут кутюра и се вдъхновявам от последните модни тенденции, които се отразяват в моите творения.Моята философия на модата е насочена към женствеността като нежност, сексапил и благородство в едно, без да има нищо пошло като дизайн. Създавам облекла, които не само отразяват стил, но и придават усещане за изисканост и класа! 
  Lèramur се ражда от страстта към изкуството на модата и вечното търсене на съвършенство. Ние създаваме не просто дрехи, а творения, които обгръщат вас и вашата история. Всеки дизайн, създаден под нашата марка, е уникален и съвършено конструиран, за да подчертае вашата индивидуалност и стил.
  Ние вярваме в използването на най-висококачествени материали и внимателно изработени детайли, за да осигурим несравнимо качество и комфорт. Всяка дреха, която носите от Lèramur, носи със себе си следите от работата на нашия екип от модни дизайнери, моделиери, конструктори и експерти в шиенето и производството на мода.
  Ние сме посветени на създаването на мода, която не просто следва последните тенденции, а ги диктува. Нашата цел е да вдъхновим дамите на Лерамур да имат силно присъствие, излъчване и забележимост. Да създават собствените приказки, докато се чувстват прелестно в облеклото си, да превърнем съчетаването на тоалети в истинско удоволствие за Вас.
  Lèramur не е бранд за облекло; ние сме опит, история и страст. Добре дошли в света на висшата мода. Добре дошли в Lèramur.
  Established 2021